Nationella vattenbrukskonferensen 10-11 mars 2020

Åhus_Vattenbrukskonferens2020

Nu är det dags igen för den Nationella Vattenbrukskonferensen som denna gång är i Åhus! Konferensen är som tidigare en mötesplats för aktörer från hela Sverige såsom odlare, forskare, myndigheter och intresseföreningar.

Konferensen fokuserar på möjligheterna för svenskt vattenbruk inför det nya decenniet, på programmet står bland annat dialog kring Jordbruksverkets uppdrag om regelförenklingar, det kommande Havs- och fiskeriprogrammet 2021 samt hållbar foderförsörjning inom vattenbruket. Vi kan lova att det blir några fullspäckade dagar med föredrag, mingel och studiebesök.

Se programmet för konferensen HÄR

Sista anmälningsdag: 6 februari 2020. OBS: Vi har stängt för anmälan.

Mer information om bl.a. boendealternativ och möjlighet att presentera och ställa ut under konferensen finns längre ner på sidan under "Praktisk information".

För er som är producenter finns möjlighet att bjuda på matprover under minglet dag 1 av konferensen. Anmäl ert intresse till Johan Ljungquist (telefon: 0723-076959, email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

VARMT VÄLKOMNA HÄLSAR ORGANISATIONSKOMMITTÉN!

Anna Norman Haldén, Susanne Lindegarth och Snuttan Sundell, Nationellt Kompetenscentrum för Vattenbruk

Veronica Andrén, Landsbygdsnätverket

Izabela Alias, Jordbruksverket

Johan Ljungquist, Gårdsfisk

--------------------------------------------------

Praktisk information

DATUM och PLATS

10-11 mars 2020, Hotel Seaside, Åhus

ANMÄLAN

Sista anmälningsdag är den 6 februari. OBS: Vi har stängt för anmälan.

KONFERENSAVGIFT

995 SEK (exkl. moms). Är du inte statsanställd betalar du moms. I avgiften ingår alla måltider från lunch dag 1 till lunch dag 2, samt transport till studiebesöken, men ej övernattning som bokas och betalas separat.

ÖVERNATTNING

Ett antal rum med olika standard (enkel- och dubbelrum standard alt. premium på hotellet, samt B&B-rum som del i villor bredvid hotellet ), är reserverade för konferensen. Rum bokas och betalas separat. Bokning sker genom att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa 044-289300. Ange “Nationell vattenbrukskonferens” i ämnesraden. För att vara säker på att få ett rum bör du boka senast den 6 februari, efter det datumet släpper hotellet de rum som reserverats för konferensen. För information om konferenshotellet, vänligen se https://www.ahusseaside.com.

POSTERSESSION, FÖRETAGSMÄSSA, PRODUKTFÖREVISNING

Det finns möjlighet att ha en poster eller vara utställare under konferensen. Anmäl intresse och behov av utrustning (poster/rollup, bord, eluttag, övriga behov). Anmäl ert intresse till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

För er som är producenter finns möjlighet att bjuda på matprover under minglet dag 1 av konferensen. Anmäl ert intresse till Johan Ljungquist (telefon: 0723-076959, email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

STUDIEBESÖK TILL GÅRDSFISK ALT. SIMRISALG, 11 MARS KL. 13-16

För de som föranmält deltagande i studiebesök: Buss avgår från konferenshotellet kl. 13.00 för studiebesök hos Gårdsfisk eller SimrisAlg. Buss går sedan tillbaka till Kristianstads station, ankommer kl. 16.00. 

VARMT VÄLKOMNA HÄLSAR ORGANISATIONSKOMMITTÉN!

Formas-utlysning om djurvälfärd inkluderar fiskar
Nyheter från innovationsprojekt om fiskodling i öp...

Följ oss på Twitter