Master i Aquatic Food Production

Master i Aquatic Food Production

SLU har tillsammans med fyra andra nordiska partners tagit fram en nordisk masterutbildning i Aquatic Food Production - Safety and Quality. Målet är att leverera en unik utbildning i akvatisk matproduktion och processering för att stödja den pågående expansionen av fiskindustrin samt att länka primärproduktion, processering och distribution av fisk som livsmedel.

Genom att kombinera expertisen inom de involverade ländernas kompetensområden erhålls en utbildning där deltagarna kommer skaffa sig kunskap om hur man producerar näringsrik, säker och nyttig sjömat för en internationell marknad på ett ekonomiskt och uthålligt sätt. Sista ansökningsdag är 15 januari 2013.

Är du intresserad av utbildningen?

Gå då in på www.aqfood.org eller hör av dig till Andreas Pettersson

Vilt, Fisk och Miljö i Umeå

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel: 0702628350

 

Ny rapport från VBCV
Nordiska studenter på Färöarna hjälper sjömatssekt...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.nkfv.se/