Webinarium om globala vattenbrukets utveckling de senaste 20 åren

tablelogo_beskuren

Den 30 april hålls en öppen online-diskussion utifrån Nature-artikeln "A 20-year retrospective review of global aquaculture". I diskussionen medverkar författarna till artikeln och andra forskare inom området. Webinariet arrangeras av Table, som är ett samarbete mellan SLU, Oxfords universitet och universitetet i Wageningen.

I Tables seminarieserie "Ask the author" har turen kommit till det globala vattenbrukets utveckling de senaste 20 åren (1997-2017). Webinariet hålls 30 april kl 15:00. För mer information och anmälan, se: https://www.slu.se/ew-kalender/2021/4/a-20-year-retrospective-review-of-global-aquaculture/

Syftet med seminareiserien är att ge möjlighet till en fördjupad diskussion om forskningen och dess konsekvenser för deltagare från olika discipliner och sektorer. Varje session har plats för upp till 25 aktiva deltagare, som ombeds läsa artikeln och förbereda kommentarer eller frågor i förväg. Evenemanget som streamas via Zoom Webinar hålls öppet för alla som vill anmäla sig för att lyssna på diskussionen. Frågor, kommentarer och inspel till diskussionen kan göras via Q & A-funktionen.

Nästa tillfälle, den 30 april kl 15:00, diskuteras Nature-artikeln "A 20-year retrospective review of global aquaculture"

Läs hela artikeln HÄR.

Läs Tables sammanfattning av artikeln HÄR.

Läs mer om Table HÄR.

Lunchwebbinarium om satsningen "Blå mat - centrum ...
Hur går det med "Miljökassen"?

Följ oss på Twitter