Anmäl dig till Vattenbrukskonferensen!

Anmäl dig till Vattenbrukskonferensen!

Nu är det dags att anmäla sig till den fjärde Nationella Vattenbrukskonferensen som hålls i Simrishamn den 28-29 januari 2014. Anmälan görs via länken www.simrishamn.se/vattenbrukskonferensen/. Program och praktisk information kring transporter och boende...

Program och praktisk information kring transporter och boende finner du här.

Den fjärde Nationella Vattenbrukskonferensen hålls i Simrishamn den 28-29 januari 2014. Som under tidigare konferenser ser vi fram emot en mötesplats som samlar aktörer från hela Sverige och från alla områden – odlare, forskare, myndigheter och intresseföreningar – till en smältdegel som ger svenskt vattenbruk en skjuts framåt.

Det övergripande temat kommer att vara hur regionalt arbete via de nuvarande centrumbildningarna för vattenbruk - Norr, Väst och Ost - kan bidra till utvecklingen av vattenbruket som helhet och verkställa strategin och handlingsplanen för svenskt vattenbruk. Jordbruksverket kommer att presentera arbetet med handlingsplanen för svenskt vattenbruk och det nya programmet för Havs- och Fiskerifonden, vad det kan innebära för finansieringsmöjligheter för vattenbruket. Vi har också representation från regeringsnivån och en avslutande debatt.

Tag chansen att visa upp din verksamhet och forskning! I anslutning till konferensen finns möjlighet att presentera företag och aktuella projekt i mässformat - expo. Utställningen kommer att öppnas för press och allmänhet under eftermiddagen på konferensens första dag. Om du vill vara med som utställare (kostnadsfritt) så anger du det i anmälningsformuläret.

Varmt välkomna till Simrishamn för att träffa gamla och nya kontakter, planera och initiera samarbete samt inte minst umgås med kollegor från hela landet!

Organisationskommittén

Anna Norman Haldén och Susanne Lindegarth, Nationellt Kompetenscentrum för Vattenbruk (www.nkfv.se)                      

Ulrika Bergman, Jordbruksverket (www.jordbruksverket.se)          

Henrik Hammar, Vattenbrukarnas Riksförbund (www.vattenbrukarna.se)

Madeleine Lundin, Marint Centrum Simrishamn (www.simrishamn.se/marint-centrum)

Vattenbruk - mat myter och möjligheter
Fiskfoder från växtbiomassa

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.nkfv.se/