Anmäl dig till Nationella Vattenbrukskonferensen 2016!

Anmäl dig till Nationella Vattenbrukskonferensen 2016!

Nu öppnar vi för anmälningar till Nationella Vattenbrukskonferensen 2016!

Konferensen hålls denna gång på Nösunds Värdshus, Orust, 17-18 mars 2016.

Vi startar med lunch kl. 12-13 torsdagen den 17 mars (registrering från kl 11), och avslutas med lunch kl. 13-14 fredagen den 18 mars.

Anmäl dig senast 23 feb på http://havochsamhalle.gu.se/seminarier/nationell-vattenbrukskonferens-2016 OBS: Anmälan är bindande. Konferensavgiften är 995 kr (exkl moms) och inkluderar allt utom boende. För intresserade erbjuds studiebesök vid lokala musselodlingar. Var gärna ute i god tid eftersom antalet deltagare till konferens och studiebesök är begränsat – först till kvarn!

Programmet kommer att fokusera på aktuella utmaningar och möjligheter för olika delar av svenskt vattenbruk. Dag ett kommer vattenbruksrepresentanter att identifiera nyckelfrågor, vilka kommer att följas upp i en politikerdebatt senare samma dag. Därefter kommer det att finnas möjlighet för konferensdeltagare att presentera sin verksamhet/forskning  på 3 min (!) på temat ”Mitt bidrag till svenskt vattenbruk”. Intresse och titel på föredraget anmäls via anmälningsformuläret under länken ovan. Kvällen inleds med Musselmingel och posterutställning/mässa och avslutas med gemensam middag på Nösunds Värdshus. Under dag två kommer vi bl.a. att stämma av var arbetet med handlingsplanen för svenskt vattenbruk står idag, presentera status för några av de forskningsprojekt som pågår inom vattenbruksområdet samt ge inspiration för fortsatt arbete!

Ett mer detaljerat program kommer att läggas ut och uppdateras på NKfVs hemsida (www.nkfv.se). Håll utkik!

Boende erbjuds på fyra olika hotell och bokas via mail eller telefon till Nösunds Värdshus: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., telefon: 0304-209 25. Priserna (975kr enkelrum/ 675 kr del i dubbelrum) är per person och exklusive moms. Uppge ” Vattenbrukskonferensen” vid bokning.

Mer praktisk info finns här samt på http://havochsamhalle.gu.se/seminarier/nationell-vattenbrukskonferens-2016.

Varmt välkomna!

Organisationskommittén

genom Susanne och Anna (koordinatorer NKfV)

www.nkfv.se

Post doc position: Impacts of Climate Change on Aq...
Nationell vattenbrukskonferens 17-18 mars 2016, Or...

Följ oss på Twitter